Kesäpäivät ovat tuloillaan ja tähän aikaan vuodesta jokaisella on halu valita vaatteet mukavuuden halun mukaan. Kyllä, mukavuuden mukaan, vaatteet ovat mukavia yllä, erityisesti naisten rintaliivit. Naisten rintaliivit ovat tärkeä osa vaatetusta ja näin ollen ne tekevät koko asusta kokonaisuuden. Nyt olemmekin tuoneet sinulle parhaita vaihtoehtoja kesärintaliiveiksi. Tutkitaanpas vähän asiaa-
On monta kategoriaa rintaliiveissä ja on aivan sinusta kiinni, minkä tyyliset haluat itsellesi käyttöön!


Topattu yläosa

Tällaisen löytää helposti alusvaatekaupasta. Tällainen sopii monen vaatteen kanssa, kuten t-paidan ja hameen. Paras juttu siinä on, että tämän kanssa sinun ei tarvitse enää huolehtia minkään turbaanin käyttämisestä. Ne tulevat eri väreissä ja toimivat hyvin keskikesällä. Pidä niitä vaikka farkkujen ja takin kanssa. Olet valmis menemään mihin tahansa juhliin.

Sports bra

Jos et ole liian muotitietoinen, voit valita urheilurintaliivit myös vaihtoehdoksi. Sitä käytetään urheillessa. Paras asia tätä pidettäessä on, että et paljasta itseäsi yhtään, koska se pitää rintasi paikallaan eikä anna niiden liikkua.

Bandeau-liivit

Se on kuin hihnaton rintaliivi. Sitä pidetään hihattoman mekon kanssa. Näitä pidetään erityisesti kuumalla kelillä. Jos haluat mennä rannalle, tämä rintaliivi on paras siihen tarkoitukseen täsmentämään asuasi.

SUE-kuppirintaliivi

Tämä on erityisesti Hollywood-näyttelijöiden mieleen . Paras juttu tässä liivissä on, että se pitää rinnat paikoillaan hyvin. Sitä voidaan pitää minkälaisen puseron tai Anarkalin kanssa. Tämän kanssa voit kokeilla eri tyylisiä vaatteita huolettomasti.

Rintaliivikupit

Tämä on hiukan vaativampi rintaliivi. Jos tykkäät käyttää vaaleita vaatteita, tämä sopii niiden kanssa. Moni nainen pitää tätä paitojen ja puseroiden kanssa. Joten tänä kesänä kannattaa kokeilla tätä. Näistä tulee hyvä fiilis pidettäessä, kunhan vain pukee oikein. Ole siis itsevarma oma itsesi.