Jotkut pitävät Tarot-tulkintoja huuhaana. Kuitenkin kortit ja niiden tulkinta ovat pitäneet puolensa satoja vuosia. On vaikea ajatella, että näin pitkän historian omaavat tulevaisuuteen katsomisen välineet olisivat täysin vailla merkityksiä. On satoja tuhansia ihmisiä, jotka ovat kokeneet saaneensa hyötyä tai jopa kokeneet pelastaneensa elämänsä Tarot-tulkintojen ansiosta. Seuraavassa Tarot-tulkitsija kertoo työstään.

Olen henkinen opas, selvänäkijä ja Tarot-tulkintojen ammattilainen. Selvänäkemisen kykyni oli varsin selvästi näkyvissä jo lapsena, vaikka en ymmärtänytkään, miksi muut eivät nähneet ihmisiä ja tilanteita niin kuin minä. Usein tunsin tietynlaista ulkopuolisuutta ja se teki minut alakuloiseksi. Intuitioni avulla näin ihmisten valehtelun, petokset ja tekopyhyyden.

Vasta yli 50-vuotiaana uskalsin käyttää taitojani ja ymmärsin, että saamani intuitiivinen kyky on lahja universumilta. Usein en edes tarvitse mitään apuvälineitä vaan asiakkaan soittaessa hänen elämänsä avautuu sieluni silmien eteen. Joskus taas on voimakas impulssi katsoa henkilön Tarot-pöytä ja silloin kaivan korttini puhelun aikana esiin.

Kortit eivät ole koskaan näiden vuosien aikana erehtyneet. Satoja kertoja olen kuullut puhelimen toisesta päästä kysymyksen: ”Miten voit tietää elämäni tapahtumat ja ihmiset näin tarkoin?” Enhän se minä olekaan, sillä toimin vain kanavana intuitiiviselle tiedolle. Jos alkaa ajatella olevansa jotain erityistä, voi olla varma, että voima heikkenee. Tulkintoihin liittyy aina tietty nöyryys ja ymmärrys siitä, ettei voi kontrolloida näitä voimia eikä tosiaankaan kenenkään elämää. Tulkinnan antajan mielentilaa täytyy leimata tietynlainen vaatimattomuus ja pyyteettömyys, jotta tulkinnat pysyvät puhtaina. Muuten niihin voi sekoittua tulkitsijan omia (salattujakin) motiiveja. Siksi on myös tärkeätä valita aito, tasapainoinen ja voimansa nöyrästi kantava tulkitsija.

Vanhimmat vakiasiakkaani ovat soittaneet minulle säännöllisesti useampien vuosien ajan. He ovat tärkeitä ihmisiä elämässäni, ystäviä ja kumppaneita elämän polulla. Vaikka polkumme ovatkin erilaiset, olen kuitenkin kanssakulkijana asiakkaani rinnalla niin iloissa kuin surullisemmissakin elämäntapahtumissa.

Monet vakiasiakkaistani ovat itsekin hyvin herkkiä ihmisiä ja näin tarjoavat myös minulle vertaistukea. Vuorovaikutus onkin pitkissä tulkintasuhteissa todella tärkeää. En minä ole mestaroimassa kenenkään elämää enkä tarjoa valmiita vastauksia vaan tulevaisuuden antamia impulsseja ja vaihtoehtoja. Asiakas aina itse valitsee, miten tilanteessa toimii. Vapaa tahto on universumin antama rikkumaton ja ehdoton ominaisuus, johon ei koskaan saa tulkitsija vaikuttaa. Ihminen on aina vapaa myös valitsemaan väärin ja meistä kaikki ovat niin tehneetkin, montakin kertaa.

Tulkitsija ei siis elä kenenkään elämää tämän puolesta vaan voimaannuttaa asiakkaansa valitsemaan itsellensä hyödyllisiä ja lempeitä ratkaisuja. Monet meistä ovat erittäin ankaria itselleen, huomaamattaan. Tarot-tulkinta auttaa huomaamaan sellaisetkin asiat ja etsimään lempeämpiä ja harmonisia tapoja kohdella itseään ja sitten myös muita. Arvostus, lempeys ja ymmärrys alkaa aina itsestä. Jollei arvosta itseään, on vaikea arvostaa muitakaan. Silloin ihmissuhteet tahtovat kovin helposti mennä solmuun ja valitsee itselleen vahingollisia ihmisiä ja suhteita.

Ota siis yhteyttä, syytä pelkoon ei ole. Kuljen rinnallasi mutta sinä olet elämäsi arkkitehti.

T. Tähtikallio
www.enkeliviesti.fi