Me kaikki olemme kuulleet sanan onni ja me kaikki haluaisimme olla onnekkaita, koska se lisää mahdollisuuksiamme siihen, että elämässämme tapahtuu uskomattomia asioita. Onni voi tosiaankin tuoda elämäämme iloa ja seesteisyyttä.

Onni voi saada sinut voittamaan kasinossa, se voi suojella sinua onnettomuuksilta, se voi saada sinut saavuttamaan tavoitteesi. Ihmisillä on jatkuva tiedostamaton usko onneen jokapäiväisessä elämässään , mutta he eivät ajattele tai puhu siitä paljoa.

Ihmiset voivat saada onnea elämäänsä samalla tavalla kuin he hankkivat mukavuutta, tavoittelevat onnellisuutta ja löytävät rakkautta. Saadaksesi onnea elämääsi, perusasioita ovat itseluottamus, tarkasti harkitut tavoitteet ja mielenhallinta. Positiivisuus on merkittävässä roolissa onnen saavuttamisessa. Jos ympärilläsi on positiivisia ihmisiä, he tulevat tosiaankin tartuttamaan sitä myös sinuun. Positiivisuudella on magneettinen luonne. Mitä positiivisempi olet, sitä houkuttelevammaksi muutut toisten ihmisten mielestä ja sitä onnekkaammaksi tulet. Positiivisuus alkaa menestymisestä samankaltaisissa tilanteissa. Esimerkiksi jos kuulet henkisestä gurusta kuten Sadhguru, kerrot perheellesi hänestä ja he alkavat myös kuulla hänestä. Positiivisuus tuo meille hyviä ajatuksia, mikä myötävaikuttaa keskittyneeseen mieleen, ja keskittynyt mieli voi edistää hyvää tuuria.

Sinun täytyy ymmärtää että kaikki mitä olemme luoneet tällä planeetalla, on ensin luotu mielessämme ja sen jälkeen manifestoitu maailman ulkopuolella. Me voimme saada elämäämme kaikki haluamamme asiat. Mutta ensiksi meidän täytyy kuvitella nämä asiat tapahtumaan mielessämme. Sinun täytyy kuvitella loistava työ, valtava rahasumma pankissa, suurimmat toivomuksesi, ihmissuhteesi jne. Sinun täytyy kuvitella jotain sellaista, mikä on mielestäsi täysin mahdotonta tai epärealistista tapahtua. Et voi sallia sitä, että antaisit pelkojesi rajoittaa sinua unelmoimasta suuresti. Tämä prosessi myös kehittää mieltäsi, kehoasi ja sieluasi löytämään reitti saavuttaa se päämäärä, jonka nimenomaan sinun tulee saavuttaa.

Positiiviset ihmiset yrittävät nähdä positiivisista myös siitä huolimatta, vaikka heidän tiellään olisi tosi vaikeita esteitä. Joku voi harjoitella lukemalla positiivisia voimalauseita tuodakseen positiivisuutta elämäänsä. Lämmön ja ystävällisyyden säteileminen on onnekkaiden ihmisten poikkeuksellinen ominaisuus ja he ovat hyvin kriittisiä negatiivisten ajatusten suhteen. Sinun kannattaa oleskella positiivisten ihmisten ympäröimänä, jotta voit imeä heistä säteilevää positiivista energiaa. Sinä tulet saamaan onnea ja tuuria elämäsi, kun olet harjoittanut mieltäsi luomaan positiivisia ajatuksia.

Sinun tulee pitää jalat maassa ja kohdella jokaista nöyrästi, vaikka onni olisikin saapunut elämääsi. Sinun pitää aina odottaa hyviä tuloksia kovasta työstäsi. Jokainen haluaa olla onnellinen ja haluaa oman unelmaelämänsä. Siksi ei ole väärin odottaa onnea ja hyvää tuuria elämäänsä. Älä unohda jakaa matkaasi onnen löytämiseen muiden kanssa. Et tule tuntemaan itseäsi riittämättömäksi, vaikka jakaisitkin sen muiden kanssa. Sinun pitäisi olla puhdassydäminen ja aina olla kiitollinen Jumalalle hänen antamistaan siunauksista onnen muodossa.

Milloin vain kun tarvitset paljon onnea elämäsi kilvoittelussa, sinun täytyy vain olla positiivinen ja uskoa siihen, että tulet voittamaan. Onni ja tuuri tulevat todellakin tekemään sisääntulon elämääsi tehdessään tehtäväänsä.