Naiset ovat erittäin onnekkaita saadakseen eri valikoiman uimapukuja kesälle. Uimapukumuodissa, esitteleminen on tärkeää. Ideaalinen aika on rentoutua kesäiltana tässä asussa rannalla. Klassinen uimapuku korostaa muotojasi. Stringit ovat vaihtumassa kaksiosaiseen uimapukuun. Eri tyylisillä uimapuvuilla voit korostaa upeita muotojasi vapaasti. Jokaisen naisen kuuluu näyttää upealta kaksiosaisessa uimapuvussa. Mutta yritimmekö koskaan tietää bikinin historiasta tai kaksiosaisen bikinin syntymästä, joka saa sinut näyttämään enemmän seksikkäältä ja kauniilta?
Näinä moderneinan aikoina, bikinistä on tullut muodikkaampi vaate. Näyttelijät ja mallit tekevät upeita kuvauksia bikineissä. Useissa maissa ja ulkomailla, naiset mielellään pitävät bikineitä jopa faniensa edessä. Tiedätkö mistä bikinimuoti alkoi? Katsotaanpas hieman historiaa.

Who made a bikini?

Heinäkuun viidentenä 1946 ranskalainen insinööri, Louis Reared keksi modernin bikinin eli kaksiosaisen uimapuvun. Louis nimesi sen erään paikan mukaan. Pommeja testattiin paikassa jonka nimi oli “Bikini Atoll” Tyynenmeren lähellä. Tämä hänen keksintönsä oli aikamoinen pommi, jonka johdosta nimi tulikin.

Kukaan näyttelijä tai malli ei halunnut käyttää sellaista pitkään aikaan. Kukaan nainen ei ollut valmist mainostamaan sitä,mutta jonkun ajan kuluttua 19-vuotias tanssija oli valmis kokeilemaan sitä. Mainoksen jälkeen, hän sai 50 000 kehukirjettä johtuen tästä. Tämän jälkeen, vuonna 1951 Miss Maailma-kisassa käytettiin myös bikiniä. Tämän jälkeen, moni maa, kuten Espanja ja Italia, bannattiin käyttämästä bikineitä. Mutta tämän jälkeen, moderni bikini oli kuitenkin hyväksytty yhteiskuntaan. Trendi alkoi ja naiset alkoivat pitämään niitä rannoilla. Tänä päivänä bikini on hyvin suosittu uima-asu. Vaihtuvina aikoina, bikiniä oli pakko alkaa ymmärtää. Sen pitäminen on myös merkki siitä, että vartalosi on hyvässä kunnossa.