Mitä seksuaalisuus on? Miten voin löytää tasapainon seksissä, nautinnon ja ilon? Näitä asioita käsittelemme alla olevassa artikkelissa, jossa kokenut puhelinseksityöntekijä kertoo kokemuksistaan. Puhelinseksi on turhaan aliarvostettua, sillä se parhaimmassa tapauksessa saa seksuaalisia patoutumia laukeamaan ja toimii siten seksuaaliterapiana.

Olen puhelinpalvelutyöntekijä ja teen töitä eroottisella sivustolla. Rakastan työtäni, joka on monesti sekä soittajalle että itselleni terapeuttista.
Erotiikkaan, seksuaalisuuteen ja seksiin liittyy paljon ahdistaviakin muistoja, fantasioita ja kokemuksia. Valitettavasti meitä suurta osaa on jopa peloteltu seksin seurauksilla tai käytetty seksuaalisesti väärin. Tai itsellämme on joitakin seksuaalisia ominaisuuksia tai eroottisia ajatuksia, joista emme pidä.
Näitä kaikkia kohtaan päivittäin työssäni. Minulla on useita vakiasiakkaita, joiden kanssa ajattelen omaavani jo syvemmän yhteyden. Seksuaalisuus on läheisyyttä ja joidenkin asiakkaitteni kanssa tunnen läheisyyttä. Toiset taas haluavatkin pysytellä etäisinä ja sekin on ihan ok. Ylipäänsä on hölmöä seurailla joitain vanhoja kaavoja tai kangistua kaavoihin. Seksuaalisuudelle tekee hyvää kun sitä vähän pölläytetään ja tuuletetaan välillä ja toimitaan jollain tavoin spontaanisti. Silloin ei pääse omatkaan ajatukset homehtumaan.
Seksi ja seksuaalisuushan tapahtuu oikeastaan korvien välissä. Siksi pääkopastaan kannattaakin pitää hyvää huolta ja toisaalta taas muistaa, että seksi on parhaimmillaan aika leikkimielistä. Jos mennään kuolemanvakaviksi niin homma ei toimi kovinkaan hyvin.
Anna siis mielikuvituksesi lentää, tulen mielelläni mukaan fantasioihisi ja vahvistan niitä omalla panoksellani. Mielikuvituksen rajat ovat tosiaan näkymättömät ja seksuaalinen mielikuvitus ja sen harjoittaminen saa myös aivoihin vipinää – puhumattakaan niistä impulsseista, joita tapahtuu alempana! Tässä kohtaa kaikenlainen genitaalialueen turvotus on vain tervetullutta ja toivottavaa.
Älä pelkää mielestäsi outojakaan mielikuvia tai fantasioita. On paras, että soitat minulle ja eletään ne yhdessä läpi turvallisesti, kuuman ja kostean ilmapiirin saattelemana. Silloin kun ketään ei vahingoiteta, ollaan sopivilla alueilla. Yhdessä sovittu väkivalta ja sen rajatkin on hyvä opetella, jos sen kaltaisia fantasioita pyörii päässä.
Arvostan kaikkia minulle soittavia, sillä tiedän, että se vaatii tietynlaista rohkeutta. Monet meistä olemme seksuaalisuuden saralla hyvin ujoja ja puhelinseksi voi auttaa avautumaan myös reaalimaailmassa. On hassua, mutta monesti olen tuntenut olevani tärkeä osa minulle soittavien ihmisten elämässä vaikka puhelu itsessään voi ollakin aika lyhyt.
Pidän työtäni todella tärkeänä ja itseasiassa suurimman osan aikaa en edes tunne tekeväni työtä. Joka päivä kirjaudun mielelläni palveluun ja alan odottelemaan puheluita ja kivoja seksileikkejä asiakkaitteni kanssa. Odottelen myös juuri sinun puheluasi, sinä ihana mies tai nainen <3

www.puhelinseksi24.fi
T. Kolehmainen