Skip to content

Osallistu

Vaikuta Vaatepuun sisältöön

Näitkö jossakin vaatteen tai asusteen, mitä et halua ostaa omaksi, mutta mielelläsi käyttäisit ehkä kerran tai pari? Oletko osallistumassa tilaisuuteen, mihin haluaisit päällesi jonkun tietyn unelmien mekon? Kerro siitä meille. Katsotaan voisimmeko hankkia sen yhteiskäyttöömme. Sinä saisit tuoteen käyttöoikeuden Vaatepuun jäsenyyden kautta.

 

Rakenna Vaatepuuta kanssamme

Roikkuuko vaatekaapissasi ihana Vaatepuuhun istuva designvaate tai -asuste, minkä käyttö on syystä tai toisesta jäänyt kohdallasi vähäiseksi? Tarjoa sitä yhteiseen kokoelmaamme!

 

Tee meidät näkyväksi

Sosiaalinen media tarjoaa upean mahdollisuuden kertoa muille omasta elämäntyylistä. Jos lataat itsestäsi kuvia lainavaatteissa esimerkiksi Instagramiin, olemme enemmän kuin iloisia jos liität kuviisi #vaatepuu #vaatelainaamo ja tietenkin tuotemerkin oman hashtagin.

 

Kokoa ystäväporukka

Kokoa ystävä- tai työporukka kasaan ja tulkaa yhdessä tutustumaan Vaatepuuhun. Laitetaan jotakin pientä purtavaa ja juotavaa, mitä voidaan nauttia tarinoinnin lomassa. Sen jälkeen tietysti sovitellaan ja tutustutaan vaatteisiin lähemmin. Ota rohkeasti yhteyttä!