Skip to content

Mikä desingvaate lainaamo

Mikä vaatelainaamo?

Vaatelainaamo Vaatepuu on naisten yhteisöllinen designvaatekaappi. Suomalaisten suunnittelijoiden arki- ja juhlavaatteista, päähineistä, kengistä, laukuista ja koruista koostuva kokoelma on jäsentensä yhteiskäytössä.

Vaatepuun kokoelma kasvaa ja muuttuu alati suunnittelijoiden ja henkilökunnan toimesta, mutta myös jäsenet voivat tuoda omia design- ja vintagehelmiä yhteiseen kokoelmaan kasvavia jäsenetuja vastaan. Tällä hetkellä kokoelmassa on n. 2500 tuotetta, joista osa on Järvenpäässä, osa Turussa ja osa Tampereella. Turun valikoima päivitetään kokonaisuudessa aina muutaman kuukauden välein. Tampereen valikoimaa vaihdellaan kuukausittain. Järvenpäähän tulee uutuuksia viikoittain. Helsinkiin avautuu toimipiste kevään 2018 aikana.

Vaatepuun jäseneksi ovat lämpimästi tervetulleita kaikki. Esimerkiksi puolen vuoden jäsenyys, millä saa kahdeksi viikoksi lainaan aina kaksi tuotetta kerralla, maksaa 150€. Näin puolen vuoden aikana ehtii tutustumaan 26 eri tuotteeseen, jolloin yhden lainan hinnaksi tulee 5,77€. Vaatteet ja asusteet palautetaan huollettuina takaisin yhteiseen vaatekaappiin. Palautuksen yhteydessä voi taas lainata kaksi uutta tuotetta.

Lainaamme tuotteitamme myös kertalainaperiaatteella, esimerkiksi iltapuku asukokonaisuus maksaa 75€, coctailmekon saa vähän edullisemmin. Jokainen tuote on myös lunastettavissa omaksi. Lisäksi valikoimissamme on erillinen uniikki iltapukumallisto todella näyttäviin tilaisuuksiin, punaisille matoille jne. Näiden asujen kertalainahinnat vaihtelevat 80€-250€:n välillä. Näitä kannattaa kysyä erikseen. Nämä tuotteet sijaitsevat Järvenpäässä.

 

Jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden…


– käyttää muotia kestävällä periaatteella. Tarvitseeko kaikkea ostaa omaksi?

– kehitää omaa tyyliä. Nyt pääsee kokeilemaan sellaista, mitä ei heti tulisi ostettua kaupasta.

– tutustua kotimaiseen muotiin. Kuinka monta kotimaista merkkiä tunnet?

– saada vaihtelua oman vaatekaapin sisältöön taloudellisesti ja tilaa säästäen.

– minimoida hutiostokset. Lainaamansa vaatteen voi halutessaan lunastaa omaksi.

– pitää kivaa! Yhteisellä vaatekaapilla käy mahtavia mimmejä jotka kannustavat toisiaan.


Vaatepuu 2016 © – Vaatepuu@gmail.com